Waterontharder aanbieding

Wij hebben met een groot aantal waterontharder-aanbieders gesproken en een uitvoerig onderzoek gedaan! Wij zijn uiteindelijk uitgekomen bij de North Star waterontharder, geproduceerd door Ecosoft (de uitvinder en globale marktleider). Volgens ons kan deze waterontharder zich kwalitatief meten met de allerbesten, maar voor een prijs die aanzienlijk lager is, incl. maar liefst 15 jaar volledige garantie! Dus je hebt dan een top apparaat voor de lange termijn. En via meerstad.net krijg je nog es € 50,- korting op de al scherpe prijs!

Er zijn natuurlijk ook duurdere waterontharders (vanaf € 2000). Die zijn ook zeker van goeie kwaliteit maar wij kregen de indruk dat je dan meer voor imago en marketing betaalt dan voor een nog betere kwaliteit. Er zijn ook goedkopere waterontharders (rond de € 1000) te vinden, die ontharden het water prima maar daar krijg je meestal een erg korte garantieperiode. Bovendien wordt er om de kosten te drukken gebruik gemaakt van kwalitatief mindere onderdelen waardoor wij denken dat je dan na 5 jaar weer een geheel nieuw apparaat moet aanschaffen en dus uiteindelijk veel duurder uitbent. Dus wij denken dat de North Star de perfecte mix van duurzame topkwaliteit en een scherpe prijs is.

North Star waterontharder - meerstad meerstad.net
1599,-
1549,-
incl. installatie en jaar lang gratis zout

North Star waterontharder (NSC 11UD)

Hier is een beknopt overzicht van de voordelen van deze waterontharder ten opzichte van andere waterontharders:

  • Scherp geprijsd (een Aquacell waterontharder kost zonder installatie al € 2099,-)
  • Laagste verbruikskosten door geavanceerde digitale techniek
  • Extreem weinig zout nodig doordat hij de harscilinder van onder naar boven regenereert
  • Je kunt normaal zout gebruiken, dus geen speciale dure zoutblokken nodig
  • Geen stilstaand water in de harskolom waardoor bacteriegroei uitgesloten is
  • Geproduceerd door Ecosoft, de uitvinder en globale marktleider van waterontharders
  • Eenvoudige plaatsing
  • Lange levensduur
  • 15 jaar volledige garantie

De prijs van € 1549,- is een richtprijs die in 9 van de 10 gevallen ook daadwerkelijk zal kloppen. Dit heeft puur te maken met het feit dat elk huis anders is en het voor kan komen dat de installatie bij het ene huis wat ingewikkelder is dan bij het andere huis, bijv. als er geen kruipruimte is of als de waterontharder niet in de meterkast past. Dan wordt er een kleine meerprijs voor de installatie gevraagd. Hier wordt in de vrijblijvende demo naar gekeken en dan hoor je ook de definitieve prijs. Ook als je liever een groter model wilt, zal de prijs logischerwijs iets hoger zijn.

Ik wil dit! Wat moet ik doen?

Heel simpel! Je vult onderaan deze pagina je gegevens in, en er wordt binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen voor een vrijblijvende demo bij je thuis. Daar wordt nog kort de werking van deze waterontharder uitgelegd, men kan gelijk zien of de installatie probleemloos uit te voeren is, en je krijgt dan ook de definitieve prijs te horen.

Ik wil dit, maar nu nog niet! Wat kan ik doen?

Ook heel simpel! Je vult ook je gegevens in, en er kan een afspraak ingepland worden voor een vrijblijvende demo. Maar de echte installatie mag ook rustig pas over bijv. een half jaar of zelfs nog later plaats vinden.

Ik weet nog niet of ik dit wil...

Ook dan kun je gerust het formulier invullen en kun je een vrijblijvende demo krijgen. Dan kun je je vragen gelijk kwijt en kun je nog altijd beslissen of je het wilt.

Vragen? Mail gerust naar info@meerstad.net en wij reageren zo snel mogelijk!


Aanmeldformulier voor een vrijblijvende demo

Opmerking (wil je bijv. persé telefonisch gecontacteerd worden of juist liever per e-mail?):

Wij sturen je informatie alleen door naar de installateur waarmee wij in contact staan, nooit aan derden.